Kamperen

Kom gezellig bij ons kamperen!

Bij ons is het mogelijk om direct de beschikbaarheid te bekijken en meteen online te reserveren. We zijn in 2023 tot 29 Oktober geopend en vanaf 22 April bent u weer van harte welkom in 2024!

Twijfelt u over de meest passende plaats voor u en uw kampeermiddel? Neem dan gerust contact met ons op per mail of telefoon. We denken graag met u mee.

Met een SVR of CKE/ADAC kaart kunt u extra voordelig komen kamperen. Kortingen zijn niet altijd geldig in het hoogseizoen en niet stapelbaar. Vraag ons gerust om meer informatie.

Wij houden ons gras graag in een zo goed mogelijke conditie voor u. Plastic zeil of worteldoek is daarom niet toegestaan. Speciaal luchtdoorlatend campingzeil mag wel gebruikt worden.

Safaritent
huren

Kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze compleet ingerichte Safaritenten die van alle gemakken zijn voorzien. Kamperen in onze Safaritenten kunt u gerust ‘glamping’ noemen.

Comfort kampeerplaats

Onze Comfort kampeerplaatsen liggen op twee verschillende velden op onze camping, en zijn voorzien van alle aansluitingen zoals elektriciteit, wifi, water en afvoer.

Comfort+ kampeerplaats

Onze Comfort+ plaatsen liggen op verschillende velden, zo is er altijd wat te kiezen! Elk veld heeft zijn eigen pluspunten, zoals de ligging aan ons beekje, of een extra grote plaats.

Tentplaats autovrij

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor échte tent kampeerders. Alle tentplaatsen liggen aan ons beekje (Veld “Aan de Beek”) en hebben een eigen stroomaansluiting.

Natuur kampeerplaats

Een plek midden in de natuur, geen auto’s, geen wifi, geen caravans… ideaal voor de rustzoeker die niet terugschrikt voor een beetje primitiever kamperen onder de flonkerende sterrenhemel.

Trekkers kampeerplaats

Speciaal voor hikers en bikers die zich te voet, met fiets, brommer of motor (of soortgelijk) verplaatsen, hebben we leuke plekjes beschikbaar om de tent op te slaan.
Wij zoeken het er even voor je bij...

Ontdek de camping

Plattegrond

Voorzieningen

Contact

Familie camping

im Südeifel!

Onze camping is een gezellige plek voor iedereen die een goede mix zoekt tussen natuur, cultuur, rust en actief bezig zijn. Gezelligheid en gastvrijheid zijn onze sleutelwoorden.

De omgeving bestaat uit afwisselend bos, groene heuvels, rotswanden en kleine dorpjes. Door de centrale ligging (ook dichtbij Luxemburg) is er enorm veel te zien, te doen en te beleven.

Waar u ook zin in heeft, hier kunt u heerlijk genieten van een welverdiende vakantie!