Comfort kampeerplaats

Comfort kampeerplaats

Onze Comfortplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans, vouwwagens en kleine  camperbusjes tot 6 meter.

De meeste van onze Comfortplaatsen liggen aan de voorkant van onze camping, waar u het kleine dorpje Utscheid in kunt lopen. Deze mooie plaatsen liggen aan een verhard straatje en hebben vooral in de middag en vroege avond zon. Hier kunt u het échte camping leven ervaren; gezellig samen genieten!

Een drietal Comfortplaatsen liggen aan ons kleine beekje. Deze plaatsen zijn wat compacter dan de overige plaatsen aan ons beekje, maar nog steeds kun je hier heerlijk genieten van de natuur direct om je heen!

Het gebruik van de douches, water en wifi is inclusief . Uw auto kunt u bij uw tent of caravan parkeren.

Alle Comfortplaatsen zijn 80-100 m2 en hebben een stroom en watervoorziening.

In onze boekingsmodule ziet u meer details en kunt u op de interactieve plattegrond zelf uw plaats kiezen. Let op: het kan voorkomen dat we uw plaats later nog moeten aanpassen, dat zal altijd een vergelijkbare plaats op het zelfde veld zijn.

Meer informatie

Comfort kampeerplaats

Voorseizoen   26,00 per nacht
Hoogseizoen ( 1-7 tot 2-9) 29,50 per nacht
Naseizoen  26,00 per nacht

Water, afvoer, afval, wifi en douchen is natuurlijk bij de prijs inbegrepen.

Extra personen (vanaf 13 jaar) € 7,50 per nacht
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 5,- per nacht
Kinderen tot 3 jaar gratis
Huisdier € 3,- per nacht

Elektriciteit 1,50 per nacht

Safaritent of Belltent
huren

Echt kamperen maar mét een heerlijk echt bed of kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze ingerichte Bell- of Safaritenten die van alle gemakken zijn voorzien.

Comfort kampeerplaats

Onze Comfort kampeerplaatsen liggen op twee verschillende velden op onze camping, en zijn voorzien van alle aansluitingen zoals elektriciteit, wifi, water en afvoer.

Comfort+ kampeerplaats

Onze Comfort+ plaatsen liggen op verschillende velden, zo is er altijd wat te kiezen! Elk veld heeft zijn eigen pluspunten, zoals de ligging aan ons beekje, of een extra grote plaats.

Tentplaats autovrij

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor échte tent kampeerders. Alle tentplaatsen liggen aan ons beekje (Veld “Aan de Beek”) en hebben een eigen stroomaansluiting.

Natuur kampeerplaats

Een plek midden in de natuur, geen auto’s, geen wifi, geen caravans… ideaal voor de rustzoeker die niet terugschrikt voor een beetje primitiever kamperen onder de flonkerende sterrenhemel.

Trekkers kampeerplaats

Speciaal voor hikers en bikers die zich te voet, met fiets, brommer of motor (of soortgelijk) verplaatsen, hebben we leuke plekjes beschikbaar om de tent op te slaan.

Ontdek de camping

Plattegrond

Voorzieningen

Contact