De omgeving van camping Drei Spatzen

Meer dan 80 attracties en bezienswaardigheden in een straal van 30 kilometer

In de omgeving is enorm veel te zien, te doen en te beleven. Het is eigenlijk te veel om op te noemen, daarom hebben we een selectie gemaakt uit meer dan 80 attracties en bezienswaardigheden in een straal van 30 kilometer rond de camping (en een paar daarbuiten).

De suggesties op deze pagina zijn een kleine greep uit het enorme aanbod van attracties, kunst, cultuur, natuur en alles wat de Eifel nog meer te bieden heeft. Wij informeren u er graag over en u kunt uiteraard voldoende folders etc. vinden om uw vakantie naar wens in te vullen.

 

Echternach

Dit sfeervolle historische stadje in Luxemburg is gelegen aan de oever van de Sure, die de grens Duitsland-Luxemburg vormt.

Vianden

Het altijd gezellige Luxemburgse Vianden, met zijn prachtige kasteel is een absolute must see als je op onze camping bent!

Manderscheid

Op een klein uurtje rijden liggen de twee prachtige kastelen van Manderscheid! Ze zijn zeer de moeite waard om te gaan bekijken.

Prümer Burg

In het zuidelijk deel van de Eifel ligt het plaatsje Prümzurlay. Hier staat helemaal verstopt, een prachtig restant van een Burcht.

Abdij Himmerod

Abdij Himmerod is nog steeds een plek waar je het geloof en de spiritualiteit aan den lijve kunt ervaren. Loop eens binnen in de indrukwekkende kloosterkerk of bezoek de omliggende kloostertuin.

Luxemburg

Hou je van historische steden waar je urenlang kunt rondslenteren? Dan is Luxemburg stad een absolute aanrader!
Wij zoeken het er even voor je bij...