Activiteiten in de buurt van camping Drei Spatzen

Meer dan 80 attracties en bezienswaardigheden in de straal van 30 kilometer

In de omgeving is enorm veel te zien, te doen en te beleven. Het is eigenlijk te veel om op te noemen, hierom hebben we een selectie gemaakt uit meer dan 80 attracties en bezienswaardigheden in de straal van 30 kilometer rond de camping (en een paar daarbuiten). Kortom: voor elk wat wils!

De suggesties op deze pagina is een kleine greep aan het enorme aanbod van attracties, kunst, cultuur, natuur en alles wat de Eifel nog meer te bieden heeft.

Wij informeren u er graag over en u kunt uiteraard voldoende folders en lectuur vinden om uw vakantie naar wens in te vullen.

Op de camping is natuurlijk ook van alles te doen. Of een mooie wandeling door de omgeving, u loopt zo een uitgestrekt bosgebied in!

Vissen

In de Eifel vind je overal kleine stroompjes en rivieren. Vissen wordt dan ook veel gedaan!

Fietsen

Fietsen in de Eifel is fantastisch. Er zijn verschillende mooie fietspaden in de buurt, maar ook de kleine landweggetjes zijn heerlijk om op de fiets te verkennen.

Wandelen

Vanuit onze camping kun je uren en uren wandelen door de prachtige natuur. En wil je eens wat anders? Op korte afstand ziet de natuur er weer heel anders uit!
De activiteiten worden geladen...