Natuur kampeerplaats

Natuur kampeerplaats

Een plek midden in de natuur, geen auto’s, geen wifi, geen caravans…

Op een heuvel, direct aan de camping gelegen, zijn een 7-tal terrassen gecreëerd, ideaal voor de rustzoeker die niet terugschrikt voor een beetje primitiever kamperen. Natuurlijk kun je gebruik maken van alle luxe van de camping, maar even verderop bij je eigen tent merk je er niets van.

Er is lekker veel ruimte op de heuvel waardoor je echt de vrijheid van de natuur ervaart. Met een beetje geluk kun je vanuit de tent wild spotten!

In onze boekingsmodule kunt u op de interactieve plattegrond zelf een plaats kiezen. Let op: het kan voorkomen dat we uw plaats later nog moeten aanpassen, dat zal altijd een vergelijkbare plaats op het zelfde veld zijn.

Meer informatie

Natuur kampeerplaats

Voorseizoen  28,00 per nacht
Hoogseizoen ( 1-7 tot 3-9) 31,50 per nacht
Naseizoen  28,00 per nacht

Water, afval en douchen zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen. 

Extra personen (vanaf 13 jaar) € 7,50 per nacht
Kinderen 3 t/m 12 jaar) € 5,- per nacht
Kinderen tot 3 jaar gratis
Huisdier € 3,- per nacht

Elektriciteit 1,50 per nacht

Safaritent of Belltent
huren

Echt kamperen maar mét een heerlijk echt bed of kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze ingerichte Bell- of Safaritenten die van alle gemakken zijn voorzien.

Comfort kampeerplaats

Onze Comfort kampeerplaatsen liggen op twee verschillende velden op onze camping, en zijn voorzien van alle aansluitingen zoals elektriciteit, wifi, water en afvoer.

Comfort+ kampeerplaats

Onze Comfort+ plaatsen liggen op verschillende velden, zo is er altijd wat te kiezen! Elk veld heeft zijn eigen pluspunten, zoals de ligging aan ons beekje, of een extra grote plaats.

Tentplaats autovrij

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor échte tent kampeerders. Alle tentplaatsen liggen aan ons beekje (Veld “Aan de Beek”) en hebben een eigen stroomaansluiting.

Natuur kampeerplaats

Een plek midden in de natuur, geen auto’s, geen wifi, geen caravans… ideaal voor de rustzoeker die niet terugschrikt voor een beetje primitiever kamperen onder de flonkerende sterrenhemel.

Trekkers kampeerplaats

Speciaal voor hikers en bikers die zich te voet, met fiets, brommer of motor (of soortgelijk) verplaatsen, hebben we leuke plekjes beschikbaar om de tent op te slaan.

Ontdek de camping

Plattegrond

Voorzieningen

Contact