Trekkers kampeerplaats

Trekkers kampeerplaats

Speciaal voor kampeerders te voet, met de fiets, brommer of motor hebben we leuke plekjes voor één of meer overnachtingen beschikbaar. En uiteraard voor een speciale prijs! De plekjes zijn uitermate geschikt voor een kleine tent en er is altijd plek voor het vervoersmiddel vlakbij de tent. De plaatsen zijn voorzien van een gedeelde stroomaansluiting.

Voor het opladen van mobiele telefoons, tablets, navigatiesystemen, enzovoort hebben we eventueel ook gratis lockers beschikbaar waarin veilig opgeladen kan worden. In ons restaurant bieden we ’s ochtends een ontbijtservice aan (wel vooraf even reserveren).

Meer informatie

Trekkers kampeerplaats

Voorseizoen  14,50 per nacht
Hoogseizoen ( 1-7 tot 2-9) 17.00 per nacht
Naseizoen  14,50 per nacht

Water, afvoer, afval, Wi-Fi en douchen is natuurlijk bij de prijs inbegrepen. 

Extra personen (vanaf 13 jaar) € 7,50 per dag
Kinderen vanaf 3 t/m 12 jaar € 5,- per dag
Kinderen tot 3 jaar gratis
Huisdier € 3,- per dag

Elektriciteit € 1,50- per dag

Safaritent of Belltent
huren

Echt kamperen maar mét een heerlijk echt bed of kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze ingerichte Bell- of Safaritenten die van alle gemakken zijn voorzien.

Comfort kampeerplaats

Onze Comfort kampeerplaatsen liggen op twee verschillende velden op onze camping, en zijn voorzien van alle aansluitingen zoals elektriciteit, wifi, water en afvoer.

Comfort+ kampeerplaats

Onze Comfort+ plaatsen liggen op verschillende velden, zo is er altijd wat te kiezen! Elk veld heeft zijn eigen pluspunten, zoals de ligging aan ons beekje, of een extra grote plaats.

Tentplaats autovrij

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor échte tent kampeerders. Alle tentplaatsen liggen aan ons beekje (Veld “Aan de Beek”) en hebben een eigen stroomaansluiting.

Natuur kampeerplaats

Een plek midden in de natuur, geen auto’s, geen wifi, geen caravans… ideaal voor de rustzoeker die niet terugschrikt voor een beetje primitiever kamperen onder de flonkerende sterrenhemel.

Trekkers kampeerplaats

Speciaal voor hikers en bikers die zich te voet, met fiets, brommer of motor (of soortgelijk) verplaatsen, hebben we leuke plekjes beschikbaar om de tent op te slaan.

Ontdek de camping

Plattegrond

Voorzieningen

Contact