Safaritent huren

Safaritent huren

Kamperen met de luxe van thuis, dat kan in een van onze volledig ingerichte Safaritenten. Vanaf een prachtig plekje op de camping kunt u genieten van een relaxte vakantie waarbij u eigenlijk alleen uw kleding hoeft mee te nemen.

Kamperen in onze Safaritenten kunt u gerust ‘glamping’ noemen. Aan werkelijk alles is gedacht: tafels, stoelen, echte bedden, keukengerei, verlichting, verwarming en nog veel meer.

In 2024 hebben we vanaf Mei tot Oktober ook twee prachtige Bell-tenten voor u ingericht. Het gevoel van écht kamperen, maar dan met een heerlijk eigen tweepersoonsbed en alles wat je verder nodig hebt!

Meer informatie

Safaritent huren

Bekijk de actuele tarieven onder het kopje reserveren. Hier kunt u ook de beschikbaarheid zien. U boekt pas definitief bij het invullen van uw gegevens.

Safaritent of Belltent
huren

Echt kamperen maar mét een heerlijk echt bed of kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze ingerichte Bell- of Safaritenten die van alle gemakken zijn voorzien.

Comfort kampeerplaats

Onze Comfort kampeerplaatsen liggen op twee verschillende velden op onze camping, en zijn voorzien van alle aansluitingen zoals elektriciteit, wifi, water en afvoer.

Comfort+ kampeerplaats

Onze Comfort+ plaatsen liggen op verschillende velden, zo is er altijd wat te kiezen! Elk veld heeft zijn eigen pluspunten, zoals de ligging aan ons beekje, of een extra grote plaats.

Tentplaats autovrij

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor échte tent kampeerders. Alle tentplaatsen liggen aan ons beekje (Veld “Aan de Beek”) en hebben een eigen stroomaansluiting.

Natuur kampeerplaats

Een plek midden in de natuur, geen auto’s, geen wifi, geen caravans… ideaal voor de rustzoeker die niet terugschrikt voor een beetje primitiever kamperen onder de flonkerende sterrenhemel.

Trekkers kampeerplaats

Speciaal voor hikers en bikers die zich te voet, met fiets, brommer of motor (of soortgelijk) verplaatsen, hebben we leuke plekjes beschikbaar om de tent op te slaan.

Ontdek de camping

Plattegrond

Voorzieningen

Contact