Tentplaats autovrij

Tentplaats autovrij

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor kampeerders die van de natuur en het gezellige campingleven houden.

Langs het tentenveld loopt het kleine lieflijke beekje de Michelbach. Hier hebben we de mooiste plekjes voor uw tent gecreëerd. Eén van de twee speeltuintjes en het natuurlijke speelterrein bij ons beekje liggen op korte afstand.

Binnen enkele stappen bevindt u zich in een groot natuurgebied. Kortom: een heerlijke plek om van een relaxte vakantie te genieten!

Onze tentplaatsen volgen de natuurlijke loop van het kleine beekje, daarom variëren ze in grootte. Twijfelt u over de juiste plaats? Neem gerust contact met ons op, we helpen graag!

Let op: het kan voorkomen dat we uw plaats later nog moeten aanpassen, dat zal altijd een vergelijkbare plaats op het zelfde veld zijn.

Meer informatie

Tentplaats autovrij

Voorseizoen  24,50 per nacht
Hoogseizoen ( 1-7 tot 2-9) 29,50 per nacht
Naseizoen  24,50 per nacht

Water, afvoer, afvalheffing, wifi en douchen is bij de prijs inbegrepen.

Extra personen (vanaf 13 jaar) € 7,50 per nacht
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 5,- per nacht
Kinderen tot 3 jaar gratis

Extra tent (op de plaats) geen extra kosten
Huisdier € 3,- per nacht

Elektra 1.50 per nacht

Safaritent of Belltent
huren

Echt kamperen maar mét een heerlijk echt bed of kamperen met de luxe van thuis. Dat kan in een van onze ingerichte Bell- of Safaritenten die van alle gemakken zijn voorzien.

Comfort kampeerplaats

Onze Comfort kampeerplaatsen liggen op twee verschillende velden op onze camping, en zijn voorzien van alle aansluitingen zoals elektriciteit, wifi, water en afvoer.

Comfort+ kampeerplaats

Onze Comfort+ plaatsen liggen op verschillende velden, zo is er altijd wat te kiezen! Elk veld heeft zijn eigen pluspunten, zoals de ligging aan ons beekje, of een extra grote plaats.

Tentplaats autovrij

Onze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor échte tent kampeerders. Alle tentplaatsen liggen aan ons beekje (Veld “Aan de Beek”) en hebben een eigen stroomaansluiting.

Natuur kampeerplaats

Een plek midden in de natuur, geen auto’s, geen wifi, geen caravans… ideaal voor de rustzoeker die niet terugschrikt voor een beetje primitiever kamperen onder de flonkerende sterrenhemel.

Trekkers kampeerplaats

Speciaal voor hikers en bikers die zich te voet, met fiets, brommer of motor (of soortgelijk) verplaatsen, hebben we leuke plekjes beschikbaar om de tent op te slaan.

Ontdek de camping

Plattegrond

Voorzieningen

Contact