Impressum

Oprichting
Camping- und Freizeitunternehmen GmbH, Utscheid, Duitsland, is opgericht op 7 mei 2021 door Andre van Rooijen. Zij hebben de camping van Camping Drei Spatzen GmbH (maar niet het bedrijf!) overgenomen.

Mission
Wij willen de camping in zijn oude glorie doen herrijzen: ouderwetse gezelligheid met de gemakken van de moderne tijd.

Visie
Door het aanbieden van ruime plaatsen op het terrein, waar zowel zonnige als schaduwplaatsen ruim aanwezig zijn, bieden we een ruime keuze aan mogelijkheden voor de kampeerder.

Van primitief kamperen (back to basic, waarbij bijvoorbeeld gekookt kan worden boven houtvuur) tot zeer luxe in een van onze Safaritenten of mobile homes. Zelfs voor de grootste kampeerauto’s zijn er plaatsen beschikbaar op het terrein. Hiermee willen we een camping zijn die een brede doelgroep aanspreekt en waar iedereen zich thuis voelt en een fijne vakantie kan hebben.

Impressum (Bedrijfsinformatie)

Camping- und Freizeitunternehmen GmbH
Im Krahnen 21
54675 Utscheid

Telefoon: +49 (0)6564 9649999
E-Mail: info@camping-dreispatzen.eu

Directeur:
De heer Andre van Rooijen
BTW-nummer:
DE343831261
Handelsregister:
HRB 45638
Inhoudelijk verantwoordelijk:
Dhr. Andre van Rooijen (contactadres zie hierboven)
Toezichthoudende autoriteit:
VG Zuid-Eifel

Algemene voorwaarden

  • Toeristische plaatsen
  • Vaste plaatsen
  • Vakantieverblijven

Vrijwaring

Het internetaanbod van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie vrij is van fouten, juistheid en volledigheid en daarom sluiten we aansprakelijkheid uit voor verlies of schade van welke aard dan ook die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van dit online aanbod. Evenzo aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor websites van andere exploitanten (externe links) waartoe bezoekers van deze website via hier geplaatste links toegang hebben. De aanbieders van deze inhoud van derden zijn als enige verantwoordelijk en wij distantiëren ons uitdrukkelijk van hun inhoud.

Ontdek de camping

Plattegrond

Voorzieningen

Contact

Familie camping

im Südeifel!

Onze camping is een gezellige plek voor iedereen die een goede mix zoekt tussen natuur, cultuur, rust en actief bezig zijn. Gezelligheid en gastvrijheid zijn onze sleutelwoorden.

De omgeving bestaat uit afwisselend bos, groene heuvels, rotswanden en kleine dorpjes. Door de centrale ligging (ook dichtbij Luxemburg) is er enorm veel te zien, te doen en te beleven.

Waar u ook zin in heeft, hier kunt u heerlijk genieten van een welverdiende vakantie!